Rate Thread
Share Post: Digg Delicious Reddit Facebook Twitter StumbleUpon
Threaded Mode | Linear Mode
[Share] Tileset rumah
10-03-2017, 07:32 PM,
Post: #1
Tileset rumah
Tile Rumah



Cuma share aja, latihan bikin tileset. Ini adalah tile rumah sederhana dengan ukuran grid 32 X 32.

Kalo mau pake silahkan... Teethy

[Image: house_tile__red_by_hanif222-datlepf.png]


Variasi warna lain:

You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Signature
My Game Maker Asset
You are not allowed to view links. Register or Login to view. You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Reply
15-03-2017, 10:51 AM,
Post: #2
RE: Tileset rumah
keren bro 47
btw curhat
gw juga lagi latihan buat vector graphic susahnya kalo jpg/png/raster graphic kalo di zoom out/in jadi buram or blur
Reply
18-03-2017, 05:38 PM,
Post: #3
RE: Tileset rumah
(15-03-2017, 10:51 AM)bangtoyib Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.keren bro 47
btw curhat
gw juga lagi latihan buat vector graphic susahnya kalo jpg/png/raster graphic kalo di zoom out/in jadi buram or blur

Thanks Teethy
Ini juga awalnya vector kok bro, kalo udah rasterized susah ngaturnya memang.
Signature
My Game Maker Asset
You are not allowed to view links. Register or Login to view. You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Reply
20-03-2017, 04:03 PM,
Post: #4
RE: Tileset rumah
Keren nih Teethy Bikinnya pake software apa kalo boleh tau? Happy2
Thanks for share
SignatureStar Kepada semua member, harap baca You are not allowed to view links. Register or Login to view. Star
Reply
22-03-2017, 03:02 PM,
Post: #5
RE: Tileset rumah
(20-03-2017, 04:03 PM)Kevin Blaze Coolerz Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.Keren nih Teethy Bikinnya pake software apa kalo boleh tau? Happy2
Thanks for share

Thanks Teethy
Masih pake Manga Studio ini soalnya bisa vector dan ada fitur grid ny dan dah terbiasa pake itu.... XD
Signature
My Game Maker Asset
You are not allowed to view links. Register or Login to view. You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Reply
14-04-2017, 12:13 PM,
Post: #6
RE: Tileset rumah
This is very good

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Signature
You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Reply