Rate Thread
Share Post: Digg Delicious Reddit Facebook Twitter StumbleUpon
Threaded Mode | Linear Mode
Still making games...
04-11-2017, 05:40 PM,
Post: #1
Still making games...
...Or not?? Game Maker still in your computer?

(Hello everyone, how you are doing Teethy  )

Udah lama banget aku ga posting disini, berbagai kejadian sudah berlalu. Now I have some spare time and I am baaaack.

Jadi tahap pertama mungkin... absen dulu ya. Please reply, dan katakan (terus terang) apakah GM masih ada di komputer kalian dan apakah kalian masih bikin game dengan GM.

Aku masih ada GMS 1.4 terinstall dan masih continue bikin level game yang ngga selesai2... progress ada tapi lambat. Target sementara belum jadi developer dulu, hobbyist dulu deh. Game sekarang sudah sangat saturated. Hopefully I can post something here next week and see what you say.

So what about you, please share Proud

(and some funny video for you, enjoy)


Signature
You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Reply


Messages In This Thread
Still making games... - by zebrakelabu - 04-11-2017, 05:40 PM
Still making games... - by Pseudo Rax - 04-11-2017, 08:29 PM
RE: Still making games... - by Fransisco - 19-11-2017, 06:50 AM